Soft Electronics

Wie zijn wij.

Soft Electronics is een bedrijf gespecialiseerd in produkten tegen elektrosmog. Er is een toenemend aantal mensen die lichaamelijke problemen krijgen door hoog- en laag frequente straling. De symtonen zijn o.a. hoofdpijn, lusteloosheid en moe zijn. Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat dit komt omdat deze mensen allergisch zijn voor straling. Nu is dit misschien niet een goed begrip, maar het feit is er dat de ene persoon indezelfde omstandigheden meer last heeft van straling dan andere.

Soft Electronics biedt oplossingen op dit gebied. Wij verkopen produkten die uw leefomgeving isoleren van deze schadelijke straling. Deze produkten zijn eenvoudig aan te brengen door een "doe het zelver".

Belangrijk is wel, dat er van tevoren een gedegen opset is gemaakt. Het is namelijk van het hoogste belang om te weten welke straling, waar vandaan komt. Het is goed mogelijk om een huis van stralings beschermings middelen te voorzien, waarbij het eindresultaat erger is dan zonder deze beschermingsmiddelen. Dit komt omdat een "gevangen" signaal zich in de kamer blijft rondkaatsen. Dit noemen we reflectie.

Daarom is het heel belangrijk om eerst een meting uit te laten voeren door een bouwbioloog. Wij laten deze metingen altijd uitvoeren door een gespecialiseerd adviesbureau. Zij meten eerst de soort, en de hoeveelheid straling en kijken waar deze vandaan komt. Aan de hand van dit rapport adviseren zij u welke produkten er toegepast kunnen worden voor een totaal oplossing.

 

 

 
 
 
 
  © Copyright 2004-2005 Soft Electronics. All Rights Reserved. Design by IBB Webdesign