Protectie

Bescherm uzelf tegen hoog- en laag frequente straling!

Straling is tegenwoordig overal. Je kan je niet ergens begeven, of je bent wel in de buurt van een sterke stralingsbron. Buiten zijn het de moderne communicatiemiddelen zoals GSM, maar ook vele andere bronnen, die ons continue "bekogelen" met straling die letterlijk door merg en been gaat. In huis zijn het de draadloze telefoons en internet verbingen die ons parten spelen. Nooit zijn deze communicatiemiddelen getest op het effect op mensen. Alleen de opwarming van weefsel is gemeten.

Verbaast u zich ook weleens dat iedereen tegenwoordig kanker lijkt te hebben? Vrienden, kennissen, collega's en familie, niemand lijkt er aan te ontkomen! Er zijn 2 maal zoveel kankergevallen binnen de 400 meter van een zendmast.

Vanuit de regering wordt niet of nauwelijks actie ondernomen. Alhoewel er de laatste tijd toch enige bewustheid en zelfs veronrusting is binnen de Tweede Kamer, is er tot op heden bijna geen actie ondernomen. Gelukkig worden er binnenkort onafhankelijke onderzoeken uitgevoerd, maar we zijn er nog lang niet. Want de volgende stralings vloedgolf staat al weer voor de deur. UMTS, een techniek voor bijvoorbeeld mobiel internet, dient zo snel mogelijk overal ingevoerd te worden. Er moeten nog eens duizenden zendmasten bijgeplaast te worden!!!

 

   
 
 
 
  © Copyright 2004-2005 Soft Electronics. All Rights Reserved. Design by IBB Webdesign